Blog . Profile . Archive . Email  


.

اشپز باشی

مواد لازم کشک بادمجان کبابی:

بادمجان                         5عدد

سیر                                2-3حبه

کشک                            1استکان

پیاز                               2عدد

نعناع خشک                   3قاشق غذاخوری

مغزگردوی خرد شده         3قاشق غذاخوری

نمک,زردچوبه,فلفل          به مقدارلازم

طرزتهیه:

            بادمجان پوست نکنده را حرارت می دهیم تاخوب کباب شود

بعدازانکه کباب شدن انهارا زیراب سرد قرارداده وپوستشان رامیگیریم.

سیرهارا خوردکرده وباپیازداغ و نمک.زردچوبه وفلفل به بادمجان های

کبابی اضافه میکنیم.

یک لیوان اب روی بادمجان های کبابی می ریزیم وباحرارت ملایم

می گذاریم بپزند.

وقتی بادمجانها پخت مغزگردوی خردشده را به ان اضافه می کنیم.

حال وقت اضافه کردن کشک است.اگراب بادمجان هاخشک نشده

بودکشک رارقیق نکرده داخل ان میریزیم ولی اگراب ان کم بود

بانصف استکان اب کشک رارقیق کرده و روی بادمجانهامی ریزیم.

بادمجان هارا هم میزنیم وله میکنیم.یک ربع بعداز اضافه کردن

کشک,کشک بادمجان اماده است

ان را باسیرداغ ,نعناع داغ ومغز گردو تزئین می کنیم

    

   

      

موادلازم پیراشکی گوشت:

موادلازم برای خمیرپیراشکی:

تخم مرغ                               2عدد

روغن مایع                            4قاشق سوپ خوری

ماست غلیظ                         نصف لیوان

شیر                                     نصف لیوان

جوش شیرین                              نصف قاشق مرباخوری

نمک                                      یک قاشق چای خوری

ارد                                        نیم کیلو

پکینگ پودر                             2قاشق چایخوری

طرزتهیه خمیرپیراشکی:

تخم مرغ هارا درظرفی ریخته به هم میزنیم(البته نباید

زیادباهم زن زیادبزنیم)جوش شیرین ونمک را در ماست حل کرده

وباشیر درظرف زده وروغن ریخته مخلوط می نماییم.

اردرا کم کم به این مایه اضافه کرده وهم میزنیم تامایه خمیر سفت

شودطوری که به دست نچسبد خمیررا درکیسه نایلونی ریخته

2ساعت می گذاریم بماند.

موادلازم برای داخل پیراشکی گوشتی:

گوشت چرخ کرده                       350گرم

پیازسرخ شده                            2-3 قاشق غذاخوری

جعفری خوردشده                      2قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای                            1عدد

رب گوجه فرنگی                        2-3قاشق غذاخوری

نمک,فلفل,زردچوبه                     به مقدارکافی

طرزتهیه:

گوشت وپیازسرخ شده را مخلوط میکنیم ودرروغن تفت می دهیم

 فلفل دلمه ای رابه ان اضافه می کنیم.پس از سرخ شدن گوشت

رب گوجه فرنگی را درنصف لیوان اب گرم حل می کنیم وداخل گوشت

میریزیم تا اهسته بجوشد واب ان کاملا کشیده شود.گوشت را از روی

شعله برمی داریم بعدازاضافه کردن جعفری خرده شده ونمک وفلفل

وزردچوبه درصورت تمایل می توان ازپودر سیراستفاده کنیم.

روی تخته را کمی اردمی پاشیم وخمیرپیراشکی راباوردنه خیلی نازک

بازمی کنیم.بادهانه لیوان  دایره هایی می بریم وازمایه گوشت وسط

هردایره گذاشته و دوطرف هرخمیررا روی هم می اوریم ومی چسبانیم

سپس فشارداده ولبه دوخمیررا پیچ می دهیم تاموقه سرخ شدن باز

نشود.روغن فراوان را داغ میکنیم و پیراشکی ها را در روغن سرخ

می کنیم تا طلایی شود.

     

       

دسرباباریه قهوه یاکاکائو(فرانسوی):

              موادلازم:

کاکائو  یاقهوه                     1قاشق مرباخوری

شیر                         1لیوان

پودرقند                     1قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ            4عدد

خامه                        200گرم

شکر                        نصف پیمانه

ورقه ژلاتین ضخیم      3ورق(اگرنازک بود6ورق)

      طرزتهیه:

ابتدازرده تخم مرغ رامیزنیم.ازدرجه کندشروع کرده تادرجه سریع.

سپس ارام ارام شکر را اضافه میکنیم تاکرم رنگ شود بعد درظرف

دیگری خامه را باپودرقندمیزنیم.سپس کاکائویاقهوه را درشیرحل

می کنیم.بعدشیر رابه مایه اولیه(زرده تخم مرغ وشکر)اضافه

می کنیم وهم میزنیم.سپس خامه را اضافه کرده وبعد ورقه های

ژلاتین را قبلادرنصف پیمانه اب جوش حل کرده ایم اضافه می کنیم

و کف قالب راباکره چرب میکنیم ومواد راداخل قالب میریزیمو در فریزر

به مدت یک ساعت نیم می گذاریم.

                       

   

 

 

 

 

 

ّ
نوشته شده در پنج شنبه 9 / 4 / 1390برچسب:,ساعت 20:21 توسط ArianBlog| |


Power By: LoxBlog.Com